NTP / ACOB Little Rocket

Innomads

Innomads is een startup die zich focust op het laten groeien van bedrijven, samen mét de ondernemer. "Samen", daar is de match tussen Innomads en Vorm & Vorm ontstaan. Aan ons de vraag om op basis van een positioneringssessie een passende identiteit en website te ontwikkelen.

Ingezette creatieve processen
  • Design icon
  • Website icon
  • Fotografie icon
  • Videografie icon
positionering

Terug naar de kern

We zijn allereerst terug naar de kern van Innomads gegaan. Wie zijn de doelgroepen? Wat is de visie? En wie is Joost eigenlijk? Waarom doet Innomads de dingen die ze doen? Vragen waarover we met elkaar gespard hebben tijdens een positioneringssessie.

De outcome van deze sessie vormt de sleutel tot de positionering van Innomads als merk. Het beschrijft alles wat je doet, zowel intern als extern. Een gefundeerde basis voor de visuele identiteit.

Website
Website
Website
Website
Website

The Next generations growth guide

Op basis van de visuele identiteit zijn we gezamenlijk aan de slag gegaan met de website. Nadat de structuur was bepaald kon Innomads aan de slag met het verzamelen van de content. Ondertussen is door ons de website gerealiseerd op basis van het Craft CMS. Content en techniek vloeien hierdoor perfect samen. Het resultaat bekijk je hier. Benieuwd naar het verhaal van Joost? Luister de Samen Ondernemen -podcast.

het fundament voor elk merk

tijd om aan jouw (her)positionering te werken?

Tijdens onze positioneringssessie kijken we zowel naar jouw organisatie als naar de doelgroep. Wie is deze doelgroep, waar is deze te vinden en hoe kunnen we deze bereiken? De outcome van deze sessie zorgt ervoor dat je je kunt onderscheiden, positioneren en zodoende de markt optimaal kunt bedienen en waardepropositie kunt creëren.