Lammerink Exclusive Steel VIRO GROUP

Pro-Shift

Garage Haarman. Van allround garagebedrijf en gevestigde naam in de regio naar DSG (S-tronic) en Multitronic specialist. Deze specialisatie ging samen met de introductie van een nieuwe naam en bijbehorende huisstijl. Vorm & Vorm verzorgde de volledige branding, van naamcreatie tot webdesign en beeldversterkers.

Ingezette creatieve processen
  • Design icon
  • Website icon
  • Fotografie icon
  • Videografie icon
naamcreatie: Van Garage Haarman naar Pro-Shift

een krachtige nieuwe identiteit

In de meeste gevallen betekent een rebranding ook een nieuwe bedrijfsnaam. Weet wie je bent als bedrijf en hoe je je positioneert of wilt positioneren. De basis van elke bedrijfsnaam zit in die identiteit. Vandaar dat we samen met Evert Haarman een basis hebben gelegd door middel van onze positioneringsessie: wie ben je, waar staat je bedrijf voor en wat wil je in de markt betekenen?

Fotografie en videografie

Vakmanschap en expertise in beeld

Ook beeldentaal is onderdeel van je branding. Goed beeld- en videomateriaal zorgt voor een betere gebruikservaring, leveren een bijdrage aan sfeerbeleving en aan je merkidentiteit. Voor Pro-Shift realiseerden we de fotografie en videografie, onder andere door het inzetten van onze drone.

Website
Website
Website

Simplistisch en gebruiksvriendelijk

Het resultaat van de nieuwe huisstijl en positionering is een gloednieuwe website. Pro-Shift staat voor technologie en high end oplossingen, iets dat we door het juiste kleurgebruik terug hebben laten komen in het webdesign. Strak, minimalistisch en een tikkeltje futuristisch door de opvallende groene steunkleur.

next level gearbox solutions

Pro-Shift

Een korte maar krachtige vorm van videografie. Ondersteunend aan bijvoorbeeld een website of social media pagina waar een (bedrijfs)impressie kan worden neergezet. Effectief, dynamisch en ook nog eens tegen relatief lage kosten!

Benieuwd naar onze mogelijkheden voor het inzetten van videografie?
Check: https://vormenvorm.nl/alle-creaties/videografie