Dronefotografie

Iedereen weet hoe indrukwekkend foto’s kunnen zijn wanneer deze zijn gemaakt door een drone. Het unieke perspectief van dronefotografie laat het toe om alledaagse omgevingen en gebouwen vast te leggen zoals wij die we zelf niet kunnen zien.

Luchtfoto laten maken?
Omdat de piloot de foto’s maakt en tegelijkertijd de drone bestuurd is luchtfotografie een vak apart. Een luchtfoto laten maken gaat daarom niet zonder de benodigde certificaten en kennis. Veiligheid en professionaliteit staat bij Vorm & Vorm daarom ook hoog in het vaandel. Wij beschikken over tools en certificaten om jouw bedrijf, evenement of project in dat unieke perspectief vast te leggen met drone fotografie.

  • Beelden vanuit een uniek perspectief
  • Gecertificeerd en verzekerd
  • Snelle doorlooptijd
Flying drone

Meer over dronefotografie weten?

Drone fotografie

Slider5
Slider4
Slider2
Slider1
Slider3

Een gecertificeerden verzekerd

uniek perspectief!

Een foto of video die vanuit de lucht wordt gemaakt kan gebouwen en gebieden vastleggen op een manier die we normaal niet zien. Dit is dan ook de reden dat deze beelden een erg grote wow-factor hebben.

Uitgelichte case

Eternit

Voor Eternit hebben wij heel het land door mogen reizen om hun golfplaten vast te leggen. Meer dan tien bouwprojecten in onder andere Enschede, Hengelo, Almelo, Alkmaar en Tilburg zijn voorzien van dronefotografie. We hebben hierbij het volledige bouwproces vastgelegd. Hierbij kan je denken aan de oude situatie, het bouw proces, en de nieuwe situatie. Hierdoor heeft Eternit de mogelijkheid om aan hun potentiële klanten te laten zien hoe ze te werk gaan en hoe mooi het eindresultaat er uit komt te zien.

Eternit Broekland

Zijn in vorm