Verloskundigenpraktijk Your Beauty Spot

Kottink

Kottink Personeelsdiensten heeft ons gevraagd om op basis van de verscherpte koers en nieuwe naam, Kottink Groep, een eigentijdse huisstijl te ontwikkelen, lanceren en gefaseerd te implementeren. Afgelopen jaar vond de introductie van de nieuwe huisstijl van Kottink Groep plaats.

Ingezette creatieve processen
  • Design icon
  • Website icon
  • Fotografie icon
  • Videografie icon
Gefaseerd doorvoeren van de nieuwe huisstijl

een krachtige nieuwe identiteit

Het oude vertrouwde logo is omgedoopt naar een modernere en strakkere variant. De gefaseerde doorvoering van de nieuwe huisstijl zorgde ervoor dat iedereen er rustig aan kon wennen. Met de eenduidige doorvoering van de huisstijl in onder meer de website, belettering, advertenties en bedrijfskleding, staat er een krachtige identiteit die de doelgroepen aanspreekt.

Persoonlijk beeld

Contentcreatie door fotografie

Detachering is mensenwerk. Kottink Groep hanteert een persoonlijke benadering bij zowel opdrachtgevers als kandidaten. Een belangrijk doel van de nieuwe fotografie was dat dit duidelijk naar voren komt. Het team van Kottink Groep staat hierin centraal.

Website
Website
Website

Simplistisch en gebruiksvriendelijk

Vanzelfsprekend kon de website niet achterblijven. Want met alleen de juiste kleuren en lettertypes waren we er natuurlijk nog niet. Op de oude website van Kottink Personeelsdiensten was de indeling onoverzichtelijk en ontbrak het een en ander aan informatie. Nu is er een duidelijke menu-indeling gemaakt, zodat elke bezoeker gemakkelijk en snel kan navigeren. En vind je als bezoeker niet wat je zoekt? Dan biedt de website de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier contact op te nemen. Benieuwd naar het resultaat? Bekijk hier de vernieuwde website